Aanbieding!

Neleman Asperge geschenkpakket

26,95

Een ideaal kadopakket met de allerlekkerste asperges uit Limburg, een geselecteerde witte wijn door Neleman, bijhorende aspergelover aardappelen en een aspergeschiller en dat samen gedecoreerd in een mooie mand. Er zit een kaart bij voor een passende persoonlijke boodschap.

Groenenfruitig.nl verkoopt asperges van teler De Wit uit de omgeving van Veghel. De perfecte Limburgse zandgronden zorgen voor de hoge kwaliteit asperges. We hebben deze gekozen omdat dit de allerlekkerste zijn.

Daarnaast zit in het pakket de wijn van Neleman Viura Merseguera Organic. Deze witte wijn is zo verfrissend, dat hij je een opkikker geeft! Als jongelui begroetten ze elkaar, de viura- en de typisch Valenciaanse, onbekende mersegueradruif, en het klikte meteen! De twee besties genereren een superfrisse, fruitige en lichte witte wijn. Heerlijk bij lichte gerechten zoals Asperges, gemaakt in het wijnhuis in Valencia en vanzelfsprekend 100% biologisch en vegan, zoals je van Neleman wijn mag verwachten.

Asperge lover; 1 KG fijne, blankschillige aardappeltjes verpakt. Deze aardappelen zijn uitermate geschikt om te koken of te bakken in oven of pan, Ze kunnen ook in de schil bereid worden! Even kort scrubben of boenen en bereiden maar, Lekker makkelijk vooral voor bij de asperges.

Een aspergeschiller; Lekker makkelijk om eenvoudig de asperges te schillen.

 

 

Land van herkomst:
Nederland

Categorie├źn: ,