Teamfruit 10 stuks

9,50

IEDERE WEDSTRIJD STERK DE KLEEDKAMER UIT

Ook in de tweede helft scherp de wedstrijd  hervatten? Met teamfruit kan je in de rust je koolhydraten aanvullen, zodat je weer sterk uit de kleedkamer komt.

inhoud: 10 stuks fruit en een zakje druiven om te delen

6 bananen

2 appels

2 peren

500 gram druiven

Bananen

Een banaan is perfecte sportvoeding! De snelle koolhydraten kunnen je sportprestaties verbeteren en zorgen voor herstel . Je kunt deze snelle koolhydraten ook halen uit onnatuurlijke suikers, zoals een met suiker volgestopte eiwitshake, chocolademelk of andere bewerkte voedingsmiddelen, maar een banaan is dan toch een gezondere keuze. Een banaan heeft nog meer voordelen, hij zit namelijk boordevol vitamines, zoals vitamine B6, vitamine C, Kalium en Foliumzuur. Daarnaast bevat een banaan de aminozuur tryptofaan, welke belangrijk is voor de aanmaak van melatonine en serotonine. Deze stoffen zorgen er op hun beurt weer voor dat je overdag lekker in je vel zit (serotonine) en ‘s nachts lekker slaapt (melatonine).

Druiven

Druiven bevatten net als bananen veel snelle koolhydraten, waardoor je na een training op een gezonde manier je energievoorraad weer kan aanvullen en wat de opname van je eiwitten verbetert. Een gezonde manier om snelle koolhydraten tot je te nemen. De druifjes zijn makkelijk te delen met het team.

Appels en Peren

Appels en Peren zijn een geweldige bron van natuurlijke energie. De suiker in appels en peren geeft je een snelle energiestoot. Ten tweede, ze zijn rijk aan vezels. Dit betekent dat ze je helpen om na je training een vol en voldaan gevoel te houden. Tot slot bevatten deze fruitsoorten vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Het eten van fruit voor en tijdens het sporten kan ervoor zorgen dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven en op zijn best te presteren.

Categorieën: ,